Robotică la Muzeul Antipa, 29 februarie 2020

Robotică la Muzeul Antipa, 29 februarie 2020

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și ȘCOALA IT vă invită la un program special de Robotică și programare la Muzeul Antipa!

În cadrul acestui curs, copiii vor învăța noțiuni introductive despre robotică și programare, vor descoperi cum arată echipamentele IT văzute prin ochii unui specialist și vor afla cum sunt construiți roboții și cum se pot programa ei pentru a îndeplini diverse sarcini.

În această sâmbătă:

Robotica si Programare – Atelierul 5: Natura la butoane, 29 februarie: 13:30 – 14:30

Crezi că poți conecta un morcov la calculator? Crezi că poți desena butoane pe o foaie și apoi chiar să le folosești într-un joc? Dacă nu crezi, hai să facem toate acestea împreună! Vom conecta la calculator frunze, fructe și multe alte lucruri din natură! Învățam despre energie, curent, materiale… implicăm bineînțeles și roboți:)

Electronica in robotica – Atelierul 5: Orașul verde, 29 februarie: 15:00-16:00

Hai să construim împreună un mini oraș verde! Cu panouri solare, centrale eoliene, lumini automate, mașini autonome, senzori multipli și comandă computerizată. Construim împreună și învățăm despre componentele și echipamentele utilizate. Programăm roboți și îi integrăm în orașul nostru.

Grupa de vârstă

Programul Robotica și Programare este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, iar programul Electronică și robotică este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani

Perioada de desfășurare

Atelierele se desfășoară în fiecare sâmbătă între orele 13:30 şi 14:30 și 15:00 – 16:00.

Taxa de participare

— Modulul I – 260 lei / participant;

— 1 ședință – 60 lei /participant.

Taxa de participare se achită integral la sediul Muzeului, cu cel puțin trei zile înainte de începerea ședinței.

Înscrierea copiilor se face prin e-mail la info@antipa.ro sau completând formularul (antipa.ro/rezervari), în limita a 15 locuri/grupă

Pentru formarea unei grupe este necesar un număr minim de 10 participanți.