Robot autonom de dezinfecție și stelirizare UV

Robot autonom de dezinfecție și stelirizare UV

In fiecare luni si vineri, de la 9:30 la Itsy Bitsy FM in cadrul emisiunii „Happy Music cu Marius”, Cristian Lacraru de la Scoala IT, ne dezvaluie noutatile in tehnologie si IT. 

Cristian ne-a vorbit despre robotul UVD – Robot autonom de dezinfecție și stelirizare UV. Robotul este utilizat ca parte a ciclului de curățare obișnuit și are ca scop prevenirea și reducerea răspândirii bolilor infecțioase, virale, bacteriilor și a altor tipuri de microorganisme organice dăunătoare în mediu prin descompunerea structurii ADN-ului lor. Robotul este sigur, fiabil și elimină erorile umane. În plus, este ușor de utilizat și este proiectat să fie operat de personalul de curățare zilnic.

NECESITATEA PRODUSULUI:

Infectiile și virușii care pot fi răspândiți prin centrele medicale sunt și vor reprezenta întotdeauna o problemă semnificativă, cu un grad de risc din ce în ce mai ridicat în sectorul sănătății globale, unde în fiecare an milioane de pacienti sunt infectati, riscând să apară un numar semnificativ de decese din cauza infecțiilor dobândite în timpul spitalizarii.
Inteligența artificială are ca rezultat final eliminarea acestor riscuri de raspandire a bolilor, virusilor, epidemiilor de pe suprafetele locale ale centrelor, prin utilizarea de lampi UV.

Sursa si mai multe detalii aici: https://irisrobotics.ro/p/echipament-mobil-de-dezinfectie-si-stelirizare-uv/

Ascultați podcastul emisiunii, aici: