Despre noi

Despre program

Cu peste 11 ani de experiență, Platforma educațională ȘCOALA IT este construită acum în urma propriilor cercetări de piață, realizate în fiecare an, alături de partenerul nostru RADIO ITSY BITSY. Suntem singurul program educațional ce își realizează programa de predare ca urmare a propriilor cercetări de piață la nivel național, tinând astfel cont de evoluția tehnologiei, accesul copiilor, vârstă, nevoi, interese și așteptări.

Ideea noastră educațională a fost înțeleasă și sprijinită până acum de companii mari din domeniul tehnic, precum Intel EducationAsusLG RomaniaLogitechD-LinkLenovo.

În fiecare an în programul nostru intră peste 500 de elevi noi, aceștia urmând cursurile pe întreaga perioadă a anului școlar. În prezent ne desfășurăm activitatea în 18 grădinițe și școli de renume din București.

În acest moment Platforma educațională SCOALA IT oferă cursuri de tehnologie, robotică și programare pentru grădiniță, ciclul primar, gimnazial și de liceu dar și cursuri de pregătire pentru profesori și o emisiune săptămânală la RADIO ITSY BITSY.

intel
logitech
asus
d-link
lg
lenovo

Despre programa

 

 • Cursul Şcoala IT urmărește structura anului școlar.
 • Cursul se desfășoară în ședințe de o oră/săptămână.
 • Fiecare ședință propune o serie de activități (atât de grup, cât și individuale) din care să nu lipsească:
  1. Predarea/consolidarea propriu-zisă
  2. Aplicaţiile pe calculator
  3. Jocurile cu material concret adecvat temelor
  4. Activitățile practice

Despre programare, de la oameni mari:)

Stephen Hawking– fizician: “Programarea calculatoarelor este o abilitate esentiala pe care sa o inveti”

Bill Gates: “Sa inveti sa programezi inseamna sa intinzi mintea, te ajuta sa gandesti mai bine si iti creeaza un mod de gandire, ceea ce cred ca este benefic in toate domeniile”

Barack Obama “Toata lumea trebuie sa stie cum sa programeze “

Dennis Van Roekel-presedinte Asociatia Nationala de Educatie Americana: “Sa faci coding inseamna sa deblochezi creativitatea si sa castigi incredere”