Cursuri

Cursuri de programare si robotica

Cum sa faci Robotică alături de noi:

cursuri robotica programare slider

Venim în școală voastră

 

Profesorii Școala IT pot susține cluburi optionale pentru copiii doritori sau ateliere pentru toți cei înscriși la programul de vara.

 

CONTACT: 0722741971

Ne vizitati la Antipa

 

Copiii pot participa la atelierele noastre zilnice, pe care le vom susține în interiorul Muzeului Național de Istorie Naturala Antipa.

 

CONTACT: https://antipa.ro/educatie

cursuri la sala de robotica
cursuri la sala de robotica

Veniți la cursuri la Caro

 

Elevii se pot înscrie la cursurile noastre de vara, din incinta Complexului Hotelier Caro. Începând cu 1 iulie vom avea sesiuni de robotică și programare în fiecare zi atât dimineață cât și după amiaza. 

 

CONTACT: 0722741971 | contact@scoalait.ro

De ce elevii au nevoie de acces la cursuri de Tehnologie, Robotică și Programare
  • peste 80% din meseriile pe care le vor avea, vor necesita abilități și cunoștințe tehnice;
  • în următorii 20 de ani, 40% din joburile actuale pot dispărea, fiind înlocuite de mașini (conform Dr Carl Frey and Dr Michael Osborne de la Universitatea Oxford);
  • în România, 58% dintre părinți își doresc pentru copil ca acesta să învețe robotică! (conform cercetării de piață inițiată de programul ȘCOALA IT și RADIO ITSY BITSY, la nivel național, în mai 2017);
  • în România, 74% dintre părinți își doresc pentru copil ca acesta să învețe  programare! (conform cercetării de piața inițiată de programul ȘCOALA IT și RADIO ITSY BITSY, la nivel național, în mai 2017).