Curs de modelare si printare 3D

curs modelare 3D

Curs de modelare si printare 3D

480,00 lei

Ce facem la curs: La cursul de modelare 3D vom invata impreuna sa construim, prin sculptura digitala, desene tridimensionale in programe specializate (Tinkercad).  Cu ajutorul modelarii 3D, copiii isi dezvolta creativitatea, vederea in spatiu si, nu in ultimul rand, capacitatea de intelegere a modului in care fiecare lucru din jurul nostru prinde forma: mai intai printr-un proiect desenat in spatiul virtual si ulterior fabricat, in baza acelui desen, in lumea reala. Desenul pe calculator reprezinta o necesitate pentru multe dintre profesiile prezente si viitoare: productie cinematografica, design de produs, arhitectura, inginerie, medicina etc. La sfarsitul cursului, vom printa 3D, sub forma unui breloc, proiectul / unul din proiectele 3D realizate de copii si acestia le vor putea pastra ca amintire.

Orarul se va discuta telefonic la numarul: 0722741971 (Cristian Lacraru)

Cat dureaza o sesiune online: 60 de minute

Numar sesiuni pe saptamana: Doua

Numar maxim de cursanti/sesiune: 5

Cost pe Modulul (8 sedinte): 480 lei. Plata se face la inscriere.

Necesar din partea cursantului:

Achitarea cursului, prezenta online in sesiunea de predare, calculator cu conexiune la Internet pentru a putea sustine prezenta in sesiunea online, camera web, sunet si microfon. MOUSE!!! Zoom si Tinkercad instalat.  Coala si creion.

Descriere

Achită și înscrie-te la cursul de: Programare in C++ (12 – 16 ani)

Orarul se va discuta telefonic la numarul: 0722741971 (Cristian Lacraru)

Pret curs online: 480 lei

Efectuarea platii nu garanteaza locul la curs. Vei primi o confirmare pentru locul tau iar daca grupa este plina, vei putea alege un alt interval sau returnarea banilor in 3 zile.