Curs de ilustratie

Curs de ilustratie

560,00 lei

Fara locuri

Ce facem la curs: Vom incepe prin a desena intai pe o coala alba de hartie un personaj preferat din desenele animate, dintr-un film sau pur si simplu o creatura imaginara. Desenul de mana colorat il vom trece ulterior in Illustrator cu ajutorul mouse-ului si il vom transforma in desen digital.  Ilustratia dezvolta simtul artistic al celor mici, precum si imaginatia, spontaneitatea si libertatea de expresie. Ilustratia computerizata si desenul de mana sunt utile in nenumarate profesii din societatea actuala: arhitectura si design de produs, realizare de pagini web, grafica pentru aplicatii, jocuri, user-experience design,  productie publicitara, editare reviste si carti, realizaree de portrete robot, realizare de storyboarduri pentru filme si spoturi publicitare.

Orarul se va discuta telefonic la numarul: 0722741971 (Cristian Lacraru)

Pentru a verifica daca acest curs este in derulare acum, va rugam sa sunati la numarul: 0722741971 (Cristian Lacraru).

Cat dureaza o sesiune online: 60 de minute

Numar sesiuni pe saptamana: Doua

Numar maxim de cursanti/sesiune: 5

Cost pe Modulul (8 sedinte): 560 lei. Plata se face la inscriere.

Pentru cursurile 1:1 costul este de 100 de lei pe sedinta

Necesar din partea cursantului:

Achitarea cursului, prezenta online in sesiunea de predare, calculator cu conexiune la Internet pentru a putea sustine prezenta in sesiunea online, camera web, sunet si microfon. MOUSE!!! Zoom si Adobe Illustrator, coli albe, creioane negre, un marker negru pentru contur si creioane colorate / carioci.

Descriere

Achită și înscrie-te la cursul de: Programare in C++ (12 – 16 ani)

Orarul se va discuta telefonic la numarul: 0722741971 (Cristian Lacraru)

Pret curs online: 480 lei

Efectuarea platii nu garanteaza locul la curs. Vei primi o confirmare pentru locul tau iar daca grupa este plina, vei putea alege un alt interval sau returnarea banilor in 3 zile.